Roulette strategier för att minimera husets fördelar

Denna artikel kommer att titta på satsnings strategier i roulette för att minimera husets fördel. Vi fokuserar på att tala om de bästa strategierna i Live Roulette, om det finns några vinnande Roulette strategier, vilken typ av Roulette är bäst att spela och om det gör en skillnad där du spelar roulette.

De bästa roulette satsnings strategierna

Faktum är att det inte finns några "bästa" Roulette satsnings strategier. Oavsett insats du gör vid roulettebordet, oavsett vad eller var du placerar det på, så är sannolikheten att de kommer vara en negativ insats.

Ett exempel på en negativ sannolikhets satsning skulle vara att satsa på ett enda nummer när du spelar roulette. Om du vinner får du en 35:1 utbetalning, men den verkliga chansen att välja rätt nummer är 37/1 på grund av nollor.

Många system hävdar att förlita sig på de bästa Roulette satsnings strategier men oavsett hur du tänker igenom saken så huset alltid att ha en fördel. Det är ditt jobb att minska denna fördel så mycket som möjligt! Vi pratar om detta senare i artikeln.

Finns det några vinnande Roulette satsnings strategier?

Teoretiskt sett så är Martingale Roulette satsnings strategi lönsam. Om det inte fanns någon maximal insats och du hade en oändlig mängd pengar, då kan du vinna med Martingale systemet.

Kasinon använder maximum på borden för att stoppa spelare från att fördubbla sina insatser om de förlorar och därmed stoppa Martingale systemet från att vara ett vinnande roulette system . Med maximum på borden, oavsett hur höga de är så är Martingale system inte lönsamt.

Vilken typ av Roulette ska jag spela?

De två vanligaste typerna av roulette är amerikansk Roulette som har två nollor och europeisk roulette som bara har en nolla. Det är mer lönsamt att spela europeisk roulette.

Amerikansk Roulette har ett husets en fördel på cirka 5 %, i europeisk Roulette har huset bara en fördel på ca 2 %. Att spela amerikansk Roulette är därför 3 % mindre lönsamma på lång sikt!