Live betting med livestream - Fantastisk upplevelse

Att betta live är något som tagit allt fler andelar på bettingmarknaden men det är inte särskilt konstigt med tanke på hur snabba pengarna och dessutom går det att placera flera bets under samma match vilket ökar vinstchanserna. Visst är det fortfarande många som bettar pre game men antalet personer som sysslar med live betting håller på att gå om. Odds bolagen har väldigt bra statistik-sidor vilket gör att det finns stora möjligheter att gräva djupare inför matcherna som du kan ha nytta av när matchen väl startat.

De största bettingsidorna köper in rättigheter för att kunna sända livestreamad sport till sina kunder vilket gör att spelarna får en komplett upplevelse där de kan titta på matchen, kolla statistik och placera bets på samma sida. Den absoluta toppen som till exempel Bet365, Unibet, Betsson, LeoVegas och några andra har störst utbud där det går att se på väldigt mycket sport för den som vill, med några riktigt tunga rättigheter som Bundesliga, Europa League. La Liga, Serie A, NBA och mycket mer.

/live-stream.jpg

Spelbolag med bra livestreamad sport

Bet365: Världens största spelbolag som också gått i täten med livestreamad sport. Utan tvekan det spelbolag med tyngst rättigheter och i sina reklamer titulerar man sig som värdens största spelbolag. För den som vill se livestreaming och betta live är Bet365 en väg att gå.

Unibet: En gigant som tagit enorma kliv med livestreaming när man värvat otroliga rättigheter som bland annat Bundesliga. Har skapat Unibet TV där det i princip dygnet runt sänds sport som kunderna kan ta del av. Unibet satsar också på fotboll när man 2020 går in som huvudsponsor för Allsvenskan och därmed tar över från Svenska Spel som haft taktpinnen sedan serien startade nästan.

Leo Vegas: Har växt ofattbart mycket när det kommer till livestreaming, framförallt med tanke på att spelbolaget grundades så sent som 2012. Bettingsidan har framförallt en väldigt bra responsiv upplevelse eftersom de har optimala förutsättningar för mobila enheter också.

Betsson: En enorm koncern som också är huvudsponsor för SHL och satsar mycket på svensk ishockey. Har mängder med livestreaimad sport i fotboll, hockey, tennis, basket och många andra mindre sporter. Väldigt bra statistik-sida där det går att ta del av mycket tips.

Hos samtliga bolag ovan går det att betta väldigt enkelt samtidigt som du kan titta på matchen. Spelarna idag vill ha en mer mångsidig upplevelse med allt under ett tak, snarare än att bara sitta och titta på matchen i 90 minuter. Därför är live betting och livestreamad sport en kombination som revolutionerat bettingen i grunden.