Jack Vegas slots på nätet

Många undrar om man kan spela Jack Vegas slots när man spelar casino på nätet och frågan är befogad. Tyvärr är svaret nej då det är Svenska Spel som har rättigheterna till spelen och dessa enbart är tillgängliga i de fysiska Vegasautomaterna. Det är dock ingen anledning att misströsta då många av automaterna har snarlika kopior.

Grodjakten

Grodjakten är den mest populära Jack Vegas-automaten och den finns i många liknande kopior på nätet. Vad sägs exempelvis om att spela Grodjakten med läcker 3D-grafik från Betsoft, Super Lucky Frog från Net Entertainment eller Mr Toad från Playn'GO? För alla grodälskande Vegasfantaster ute i stugorna finns det gott om dugliga alternativ att välja bland!

The Big Easy

Svenska Spels automat The Big Easy är en avslappnande och funkig slot för alla jazzkatter. I den neonbelysta skymningen kommer man snabbt i stämning och slotmaskinens bonusspel gör att vinsterna har potential att komma regelbundet. Är du en fanatiker av The Big Easy är det Jazz of New Orleans som du ska spela online. Automaten är tillverkad av Playn'GO.

Swinging Bells

Swinging Bells är en annan riktig klassiker när det gäller Vegasautomater. Simpel men genial på samma gång och om det är klassisk spelautomatunderhållning man är ute efter så är det den här automaten som man ska pröva lyckan på. Onlinealternativet heter Ring the Bells och är också den tillverkad av Playn'GO.

Smash the Pig

Smash the Pig är en relativt ny Vegasautomat och vi är många svenskar som har vunnit fina pengar ute på krogen genom att slå sönder spargrisen. Playn'GO har skapat en finfin kopia som dessutom har potential att generera ännu större vinster. Spelautomaten lyder under namnet Piggy Bank och här är det rosa, tjocka spargrisar så det förslår!